Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pekingské zelí

Pekingské zelí je druh čínského zelí s oválnou hlávkou světle zelených listů. Mezi jeho běžné názvy patří zelí napa, čínské bílé zelí nebo celerové zelí (kvůli bílým stonkům). I když se toto podlouhlé, bílé až světle zelené zelí pěstuje po celém světě, je to nejrozšířenější zelenina v asijských zemích a oblíbená ingredience v asijské kuchyni, především díky své všestrannosti. Zelí můžete jíst syrové v salátu, restovat, dusit, naložit nebo jej fermentovat, jako v případě korejského kimchi.

Pekingské zelí má jemnější chuť a strukturu než „běžné zelí“. Snadno se připravuje, je výživné a vařením sládne.

 

nejprodávanější produkty
1
100% (8 hodnocení)
Zelí pekingské Manoko F1
Velmi rané celoroční pekingské zelí.
Skladem
46 Kč
2
100% (5 hodnocení)
Zelí pekingské Rapid F1 (SM 9/18 CHU)
Středně raná odrůda s vysokou odolností ...
Skladem
46 Kč
3
100% (4 hodnocení)
Zelí pekingské Concord F1
Středně pozdní odrůda pro letní a podzim...
Skladem
46 Kč
Nastavit filtrování produktů
parametry
+
varianty
+
cena
+
výrobci
+
výrobci
parametry
Výsev
+
Místo výsevu
+
Místo pěstování
+
Sklizeň
+
Zavřít okno
řadit:
počet produktů na stránce:
počet produktů: 4
grid
table
řadit:
počet produktů na stránce:
počet produktů: 4